Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä Whatsapissa, Facebookissa, Messengerissä ja sähköpostilla. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Varastotyöntekijä(Keikka), DHL Supply Chain

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00058587
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Vantaa

'' DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Supply Chain tuottaa asiakkailleen toimitusketjun hallintaan ja operointiin liittyviä laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja. Vahvuutenamme on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja paikallinen erikoisosaaminen. ''

Etsimme yhteistyössä DHL Supply Chainin kanssa varastotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin heidän Viinikkalassa sijaitsevalle varastolle. Työtä tehdään pääasiassa vuorotyönä klo 06-22 välillä. Työt pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan. Tehtävästä maksetaan AKT- tessin mukaista palkkaa (0-3-vuoden kokemuksella 16,09 €/h + lisät).

Kyseessä on keikkatyö, jossa työvuorot tulevat sovelluksen kautta sinulle vahvistettavaksi. Otathan huomioon, että perehdytys vie muutaman päivän putkeen joka pitää pystyä suorittamaan ennenkuin vuoroja voidaan tarjota.

Työtehtävät vaihtelevat osastosta riippuen. Voit päästä tekemään esimerkiksi tavaran vastaanottoa, keräystä, pakkaamista, lähetystä tai hyllytystä. Myös päätteillä tehtävät työt voivat kuulua tehtäviisi.

Tehtävä sopii henkilölle, jolta löytyy kokemusta varastotöistä. Myös kokemus työntömastosta, korkeakeräilijästä tai pinkkarista katsotaan eduksesi. Arvostamme lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja toimeentarttuvaa asennetta.

Katso myös nämä työpaikat