Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Varastotyöntekijä, osa-aikatyö Hakkila

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00058041
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Vantaa

TYÖTEHTÄVÄ
Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä asiakkaillemme Vantaan Hakkilaan.
Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä osaamisestasi riippuen. Tyypillisesti työtehtäviin sisältyy hyllytys-, keräily- ja pakkaustehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 6-14 ja 14-22, ajoittain voi olla myös päivävuoroa klo 8-16. Vuoroja tarjolla pääsääntöisesti 2-5 viikossa. Toiveena on, että pystyt työskentelemään kaikissa vuoroissa. Aloituksia on tarjolla joustavasti syksyn aikana ja mahdollisuus on pitkäaikaiseen työhön.


MITÄ TARJOAMMME
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä, saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen. Mahdollistamme myös tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kerryttää osaamistasi. Työnantajanasi tarjoamme myös sinulle oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa.


TOIVOMME SINULTA
Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta varastointitehtävistä, tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, motivaatio ja halu oppia. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja eduksesi on työntömastotrukin ajotaito. Työpersoonaltasi olet omatoiminen ja itsenäinen sekä rohkea kysymään ohjeita tarvittaessa. Olet valmis toimimaan joustavasti varaston eri tehtävissä tarpeen vaatiessa ja auttamaan eri työpisteitä työkuorman vaihtelun mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ
Mahdollisuutenasi on päästä työskentelemään moderneihin tiloihin alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme logistiikka-alan parhaimman palkkauksen (alk. 16,09€/h).
Jätä hakemuksesi nettisivujemme www.adecco.fi kautta pikimmiten, mutta viimeistään 12.9.2024 mennessä.
Huomiothan, että haastattelemme jo hakuajan puitteissa.
Jos sinulla herää kysymyksiä, sinua auttaa Adeccon Sari Lehtonen p. 040 630 8143 tai sari.lehtonen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat