Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Sähköasentaja, Oy Lai-Mu Ab, Rauma

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00057757
  • Sopimus
    Vakituinen
  • Sijainti
    Rauma

TYÖTEHTÄVÄ

Sähköasentajana työskentelet työkoneiden valmistusprosessissa vastaten koneiden sähköasennuksista sekä mekaanisesta varustelusta. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa klo 7-15:30. Työviikko on 40 h/vko. Työpaikka sijaitsee Raumalla ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Työsuhteen pohjana toimii teknologiateollisuuden työehtosopimus.

Sähköasentajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- työkoneiden sähköistykset
- mekaaninen asennus

Sähköasentajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhteen kestäessä on mahdollista, että voit siirtyä työskentelemään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä aiemman työkokemuksesi huomioivan palkkauksen. Saat työskennellä itsenäisesti perinteikkäällä raumalaisella työpaikalla siistissä työympäristössä. Adeccon työntekijänä kerrytät myös koulutuspisteitä, joita voit hyödyntää ammatilliseen kouluttautumiseen. Lisäksi meillä on käytettävissä liikuntaetuja.

- toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
- kokemuksesi huomioiva palkkaus
- Adeccon henkilöstöedut

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti tehtävään soveltuva koulutus, kuten esimerkiksi ajoneuvo- tai vastaava sähköasentajan koulutus. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmälle urallasi ehtinyt. Työntekijänä toivomme sinun olevan luotettava ja sitoutunut.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- soveltuva koulutus
- luotettavuus ja sitoutuvuus

YRITYKSESTÄ

Oy LAI-MU Ab on Raumalla toimiva metallialan yritys. Valmistamme LM TRAC-monitoimikoneita ja työlaitteita sekä turvaohjaamoja erilaisiin työkoneisiin. Turvaohjaamojen valmistus on alkanut jo 60-luvun lopulla ja muodostaa edelleen merkittävän osan yrityksen toiminnasta. Monitoimikoneiden valmistus aloitettiin vuonna 1987 yhdellä mallilla. Nykyään mallistoon kuuluu 4 erikokoista monitoimikonetta. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa http://laimu.fi/

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää Adeccon nettisivujen kautta. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä Adeccon Siniin p. 040-664 1447.

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Sähköasentaja, teollisuus, tuotanto, ajoneuvosähköasentaja, Rauma, Oy Lai-Mu Ab, Adecco

Katso myös nämä työpaikat