Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Rengasasentajia syksyn sesonkiin Lahteen

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00058421
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Lahti

Hei sinä rengasasentaja, jolta löytyy kädentaitoja, hallitset auton etupuskurista takapuskuriin ja kaiken siltä väliltä! Haemme nyt RENGASASENTAJIA SYKSYN SESONKIIN valtakunnallisesti toimivalle asiakkaallemme Lapin Kumi Oy:lle Lahteen, Laatukatu 10 15680 Lahti!

Työhösi rengasasentajana voi kuulua osaamisesi mukaan renkaiden vaihtoa ja tasapainotuksia, kumien asennusta sekä muita yleisiä rengasasentajan töitä. Työ on raskasta ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme, että sinulle on kertynyt aiempaa kokemusta rengasasennuksista.

Työt alkavat heti rengassesongin alkaessa arvioidusti loka-marraskuun aikana ja kestävät noin 3-6 viikkoa sesongin mukaan. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 8-17 sekä la 9-14, mutta työ vaatii myös joustavuutta työaikojen suhteen. Lapin Kumi Oy tarjoaa sinulle siistit ja modernit työtilat työskentelysi tueksi. Hoidettuasi työsi parhaan taitosi mukaan sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Aseta jalkasi kaasupolkimelle ja varmista paikkasi yhteen hiileen puhaltavassa työporukassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hr konsultti Sanna Lehtinen, sanna.lehtinen@adecco.fi

Asiakkaamme on kotimainen, Suomen suurin yksityinen rengaspalveluita tarjoava perheyritys Lapin Kumi Oy. Lapin Kumi Oy palvelee asiakkaitaan kattavasti yli 70-vuoden ammattitaidoilla keskittyen renkaisiin, vanteisiin ja erilaisiin renkaiden huoltotöihin. Lapin Kumi Oy työllistää yli 100 vakituista rengasalan ammattilaista ympäri Suomen panostaen vahvasti ympäristöystävällisyyteen toiminnassaan, tuotteissaan ja toimitiloissaan.

Tutustu lisää: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=EJeVLDAiZVA&feature=emb_title
tai osoitteessa www.lapinkumi.fi.

Avainsanat: rengasasennus, sesonki, rengasala, ammattilainen, asentaja, vanteet, syksy, ympäristöystävällisyys, vaihtotyöt

Katso myös nämä työpaikat