Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Rengasasentaja sesonkiin

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00058504
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Turku

Adecco etsii Turun Motonetiin rengasasentajaa syksyn sesonkiin. Työt alkavat lokakuun puolessa välissä ja kestävät viidestä seitsemään viikkoa. Mikäli olet hyvässä kunnossa ja reipas tyyppi, niin tässä on oiva tilaisuus kerryttää kokemusta ja tienata.

Rengasasentajana toimit osana työporukkaa ja vaihdat autojen renkaita. Työ sisältää myös renkaiden varastointia. Toivomme sinulta hyvää asennetta, suomen kielitaitoa ja kohtalaista fyysistä kuntoa. Sinulla on oltava B-ajokortti. Töitä tehdään päivävuorossa.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi heti. Jos heräsi kysyttävää, niin ota yhteyttä Adeccon Seppoon. Puh 0406357833. Haastattelemme jo hakuajalla. Mikäli toiveenasi on löytää pidempikestoinen työ, niin Adecco tarjoaa rengassesongin jälkeen muitakin työmahdollisuuksia.

Motonet on vapaa-ajan tuotteiden, autonvaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliikeketju, jonka tavaratalojen verkosto ulottuu aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka. Motonet on osa Suomalaista perheyritys Broman Groupia, joka toimii yhteiskunnallisena vastuunkantajana. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Broman Groupille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Broman Groupissa tätä palvelua tuottaa 2000 työntekijää. Henkilöstövastuun ytimessä on luoda hyvä työelämä nuoresta asti!

Katso myös nämä työpaikat