Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Raskaan kaluston asentaja Hämeenlinnaan

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00058510
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Hämeenlinna

Etsimme nyt raskaan kaluston asentajaa asiakkaallemme Hämeenlinnaan.

Töiden aloitus voidaan sopia sopimaan sinun aikatauluihisi sopivaksi ja tarjolla on luotettava ja pitkäaikainen paikka, kun hommat hoituvat sovitusti!
Palkkaus tehtävässä on Auto- ja korjaamoalan työehtosopimuksen mukainen, aiempi kokemus ja osaaminen huomioiden. Töitä tehdään arkisin pääasiassa 7- 15.30 välillä.

TYÖNKUVA

Työtehtäviin kuuluvat päivittäin vaihtuvat ja monipuoliset raskaan kaluston asennukset, pääasiassa kuorma-autot ja traktorit. Jos sinulla on kokemusta esimerkiksi sähkölaitteiden tai kylmälaitteiden korjauksista ja huolloista, pääset toki hyödyntämään myös näitä taitoja.

MITÄ TOIVOMME

Sinulta toivomme aiempaa kokemusta raskaan kaluston asennuksista joko kuorma-autojen tai traktoreiden parissa vähintään vuoden ajalta. Tärkeintä kuitenkin on oma motivaatio ja halu oppia ja osata. Kaikki alaan liittyvä koulutus on eduksesi, samoin kuin sähköluvat. Tehtävään valittavalta tulisi löytyä taskusta C-ajokortti, jotta koeajot korjatulle kalustolle onnistuvat itsenäisesti. Reippaalla asenteella, toimeen tarttuvalla ja aktiivisella työotteella pääset jo pitkälle!

OTA YHTEYTTÄ

Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 22.9.2024. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, haastatteluja suoritamme jo hakuajan kuluessa.

Tsemppiä hakuun!

Avainsanat: raskas kalusto, asentaja, raskaan kaluston asentaja, kokoaikatyö, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Katso myös nämä työpaikat