Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Metallityöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00058188
  • Sopimus
    Vakituinen
  • Sijainti
    Turku

Adecco etsii asiakkaallemme Turkuun metallityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään päivävuorossa. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen. Voit olla työurasi alussa, sillä tehtävät ovat aluksi rutiininomaisia ja pääset kehittämään osaamistasi.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa sahaus, hionta, pienet hitsaustyöt, poraus ja levyleikkuu.
Toivomme sinulta metallialan koulutusta, hyvää asennetta ja oma-aloitteisuutta, oppimishalua sekä korkeita laatuvaatimuksia

Yrityksen korkealaatuiset erikoiskalusteet ja -rakenteet valmistetaan tilauksesta ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin.

Töitä tehdään verstaalla Turussa. Työkieli on suomi.

Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi. Lisätietoja antaa Adeccon Seppo seppo.turunen@adecco.fi tai puh. 0406357833.

Katso myös nämä työpaikat