Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Makeistyöntekijä, vakituinen, Oy Halva Ab

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00057651
  • Sopimus
    Vakituinen
  • Sijainti
    Helsinki

Kiinnostaisiko sinua nähdä, miten suositut makeiset saavat alkunsa? Etsimme reippaasti toimeen tarttuvia makeistyöntekijöitä Halvalle vahvistamaan tuotannon tiimiä Helsingin Pitäjänmäkeen! Pääset tiiviiseen porukkaan osaksi vaihtelevia tehtäviä, esimerkiksi esivalmistelemaan makeismassaa, annostelemaan väri- ja makuaineita, valvomaan koneiden toimintaa sekä seuraamaan makeisreseptejä. Työhön tarjotaan kattava perehdytys.

Etsimme tässä haussa keittäjää valulinjalle, jossa tulee hallita keittoprosessin valvonta kokonaisuudessaan. Sinun tulee osata priorisoida työvaiheita sekä vahtia mm. makeismassan määriä sekä lämpötiloja tarkasti. Aiempi kokemus reseptiikan kanssa työskentelystä on suuri etu.


Parhaiten menestyt makeistyöntekijänä, kun sinulla on jo kokemusta tuotantotyöstä tai prosessinhoidosta. Sopivan taustan tehtävään voit omata kuitenkin laajemmaltakin, esimerkiksi kokin työkokemuksella tai muista elintarviketehtävistä. Perehdytys tapahtuu suomeksi, joten edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi tarvitset riittävän fyysisen kunnon, esimerkiksi 25 kg säkkien siirtämistä varten. Työympäristössä esiintyy paikoitellen sokeri- sekä -jauhopölyä, joten vahvasti allergiselle henkilölle työ ei välttämättä käy. Luonteeltasi sovit tehtävään hyvin, kun olet harkitseva ja rauhallinen, mutta silti reipas tekijä. Työssä on paljon samanaikaisesti huomioitavia asioita, joten tarvitset tarkkaa työotetta ja organisointikykyä. Etsimme tekijöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tuotantotyöstä ja halukkaita sitoutumaan pitkäaikaiseen tehtävään.

Työtä tehdään arkisin 40h/vko kahdessa vuorossa, klo 6-14 ja 14-22, viikko-viikko -periaatteella. Ilmoitathan myös halukkuutesi kolmivuorotyöhön, katsomme tämän eduksesi. Tehtävä on vakituinen ja työllistyt suoraan Halvan omille palkkalistoille, työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työssä tarvitset hygieniapassia, mutta sen ehdit suorittamaan aloituksen jälkeenkin työn ohessa. Työsuhteen ehdot perustuvat elintarvikealan teollisuuden työehtosopimukseen, kokemuksen ja osaamisen perusteella palkastasi voidaan neuvotella. Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus tienata tuotantobonuksia. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Höyläämötie 9, 00380 Helsinki, johon pääset sujuvasti bussilla tai junalla. Oman auton käyttäjille voidaan tarjota parkkipaikka pihalta.

Mikäli vakituinen ja makea työpaikka tuttujen tuotteiden kanssa voisi olla sinun seuraava pestisi, jätäthän hakemuksesi heti nettisivujemme kautta www.adecco.fi! Liitä mukaan ajantasainen ansioluettelo ja mielellään myös tiivis hakemuskirje. Kutsumme soveltuvia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai työpaikasta? Ota yhteyttä hakua hoitavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Sanna Lehtinen, sanna.lehtinen@adecco.fi / Veikko Salmi, veikko.salmi@adecco.fi
Toivottavasti kuulemme sinusta pian!


Oy Halva Ab on suomalainen makeisia valmistava perheyritys, joka on perustettu vuonna 1931. Yrityksemme on erityisesti tunnettu lakritsi- ja salmiakkimakeisista, joista yli 30 % menee vientiin. Haluamme luoda mielihyvää ja makuelämyksiä kaikille asiakkaillemme kaikkiin hemmotteluhetkiin. Teemme intohimoisesti työtä ollaksemme maukkaimpien vastuullisesti tuotettujen makeisten valmistaja. Kasvavassa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin yhdeksänkymmentä halvalaista. Makeistehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Pitäjänmäellä, Helsingissä. Toimisto, varasto ja toinen tehtaanmyymälä sijaitsevat Tammistossa, Vantaalla.

Katso myös nämä työpaikat