Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Logistiikkatyöntekijä KONE:elle

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00057969
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Hyvinkää

Oletko innokas logistiikan osaaja vailla uusia haasteita? Lue alta lisää ja tule mukaan osaksi reipasta porukkaa!

Etsimme nyt ulkoogistiikan työntekijää asiakkaallemme KONE Industrial Oy:lle Hyvinkäälle.

Työt alkavat pikaisella aikataululla ja kestävät ainakin vuoden loppuun saakka, mahdollisesti pidemmällekin. Palkkaus tehtävässä on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Töitä tehdään arkisin 1. vuorossa, mutta olethan tarvittaessa valmis myös 2. -vuorotyöskentelyyn.

TYÖNKUVA

Työtehtäväsi ulkologistiikassa ovat monipuoliset ja niihin kuuluu esimerkiksi tavaran vastaanottoa ja lähetystä, rekkojen lastausta ja purkua trukilla sekä muuta työskentelyä trukilla ulkoalueilla. Työssä käytetään päivittäin muun muassa työntömasto- ja tukipyörätrukkeja, joten kokemusta näistä olisi hyvä olla jo ennestään.

MITÄ TOIVOMME

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta logistiikkatehtävistä ja trukin käsittelystä, olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on lisäksi kokemusta myös jonkin toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja että sinulta löytyisi voimassaoleva työturvallisuuskortti. Myös koulutuksesta alalle on etua tehtävässä.

Olet valmis toimimaan joustavasti eri tehtävissä tarpeen mukaan ja auttamaan muita työkuorman vaihtelun mukaisesti. Reippaalla asenteella, toimeen tarttuvalla ja aktiivisellä työotteella pääset jo pitkälle!

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan mukavassa työyhteisössä, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kartuttaa osaamista kansainvälisessä yrityksessä!

Adeccon vuokratyöntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

OTA YHTEYTTÄ

Hae tätä tehtävää mahdollisimman pia oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 23.09.2024. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, haastatteluja suoritamme jo hakuajan kuluessa. Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Kaisa Eerola p. 040 546 3186.

Tsemppiä hakuun!

Avainsanat: Logistiikka, varastotyö, varastotyöntekijä, kokoaikatyö, trukinkuljettaja, trukkikuski, Hyvinkää

Katso myös nämä työpaikat