Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kunnossapitovastaava Luumäelle

  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00058497
  • Sopimus
    Vakituinen
  • Sijainti
    Luumäki

Lindström Oy on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo 175 vuoden mittainen historia Suomessa. Toimimme Suomen lisäksi 22 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. Kiertotalous on liiketoimintamme ytimessä. Yli 5000 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. Lue lisää: lindstromgroup.com/fi/tyopaikat/

Haluaisitko työskennellä menestyksekkäässä ja vastuullisesti toimivassa perheyrityksessä, jonka liiketoiminta perustuu kiertotalouteen? Lisäksi meillä huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja ruokitaan innovatiivista työilmapiiriä. Hienoa, sillä nyt siihen on tarjolla loistava tilaisuus!

Etsimme asiakkaallemme Lindströmille työhön osallistuvaa kunnossapitovastaavaa Luumäelle.

Tehtäviisi kuuluu vastata yksikkömme koneiden ja laitteiden sekä kiinteistömme kunnossapidosta. Toiminnallasi varmistat tuotantomme sujuvuuden. Sinulla on tärkeä rooli operatiivisen tehokkuutemme sekä ennakkohuoltojemme suunnittelussa ja kehittämisessä. Osallistut myös veden- ja energiakulutuksen seurantaan sekä kunnossapidon hankintojen suunnitteluun ja budjetointiin. Kunnossapitovastaavan tehtävässä korostuu hienomekaniikan sekä sähkö- ja automaatiopuolen tuntemus. Toivomme, että sinulla on valmius tehdä korjauksia ja huoltoja käytännössä. Tehtävässäsi raportoit tuotantopäällikölle.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta,
- työkokemusta vastaavista tehtävistä,
- oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halua oppia uusia asioita,
- asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa sekä
- kykyä hallita kokonaisuuksia.

Katsomme eduksi:
- teknillisen harrastuneisuuden sekä lisäkoulutukset,
- suoritetut sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja työturvakurssit,
- kokemuksen LEAN periaatteista (5S, jatkuva parantaminen) sekä
- pätevyys itsenäiseen sähkötyöhön.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn osana toimivaa ja ammattitaitoista tiimiä. Työpäivän aikana pääset tekemään useita erilaisia tehtäviä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työ on kaksivuorotyötä ja palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa Branch Manager Martti Hannola, p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.

Katso myös nämä työpaikat