Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä Whatsapissa, Facebookissa, Messengerissä ja sähköpostilla. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kalustovastaava työmaatilat- tiimiin

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00058731
  • Sopimus
    Vakituinen
  • Sijainti
    Vantaa

Neuvokas ystäväsi, kalustovastaava
Haemme nyt asiakkaallemme Cramolle kalustovastaavaa työmaatilat -tiimiin.
Cramo on paljon enemmän kuin pelkkä konevuokraamo. Olemme erittäin sitoutunut yhteistyökumppani, joka tekee kaikkensa, jotta asiakkaidemme elämä olisi helpompaa. Joka päivä.
Cramolla neuvokas ystävä tarkoittaa sitä parasta kaveria, joka on avulias ja positiivinen. Innokas ja intohimoinen. Luova ja aikaansaava.
Etsimme nyt tiimiimme uutta neuvokasta ystävää kalustovastaavan tehtävään Vantaalle.

TOIMENKUVASI
Tässä tehtävässä hoidat pääsääntöisesti työmaatilojen kalusteiden kunnossapitoon, puhdistukseen, vastaanottoon ja varastointiin liittyviä tehtäviä.
Työtehtäviisi kuuluvat:
-vuokrakaluston vastaanotto, tarkastus ja lähettäminen
-kalustovaurioiden tunnistaminen
-varastotyöt ulkona sekä sisällä ja varastotapahtumien kirjaaminen järjestelmään

OLETKO ETSIMÄMME UUSI NEUVOKAS YSTÄVÄ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme.
Lisäksi odotamme sinulta:
-hyvää fyysistä kuntoa, työssä nostetaan välillä raskaitakin taakkoja
-työturvallisuudesta huolehtimista ja hyvää asennetta
-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
-sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
-eduksi katsotaan kokemus erilaisten koneiden, laitteiden ja henkilönostinten kanssa toimimisesta sekä trukilla ajamisesta ja kuormanpurkujen tekemisestä

Kuukausipalkka tehtävässä määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan, 2 300 -2 900 € välille.
Tässäkään tehtävässä emme palkkaa henkilöä sukupuolen vaan osaamisen ja pätevyyden perusteella! Tehtävään annetaan myös kattava perehdytys, ja Cramolla työturvallisuusnäkökohdat otetaan päivittäisessä tekemisessä jatkuvasti huomioon.

Me cramolla haluamme uudistaa työpäivän. Tehdä siitä päivän, jolloin kaikki sujuu. Tavoitteisiin päästään vain harvoin pelkillä yksilösuorituksilla. Niihin päästään yhdessä tiiminä. Tule siis osaksi tätä mahtavaa Cramon tiimiä!
Tutustu cramolaisten uratarinoihin täällä!https://www.cramo.fi/fi/yritys/ura/uratarinoita

HAE MUKAAN!
Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.10. mennessä oheisen hakulinkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Ville Löfman ville.lofman@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat