Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Avoin hakemus Reskontranhoitajan tehtäviin

  • Kategoria
    Taloushallinto
  • Työpaikan tunniste
    00057464
  • Sopimus
    Vakituinen
  • Sijainti
    Helsinki

Haemme asiakasyrityksillemme jatkuvasti uusia reskontran osaajia eripituisiin tehtäviin ympäri pääkaupunkiseutua. Työtehtäviä tarjoamme perustason tehtävistä vaativimpiin laskutuksen tai reskontranhoidon rooleihin. Osassa positioista saatat työllistyä suoraan asiakkaan palvelukseen tai tulet työskentelemään Adecco Finlandin työntekijänä. Työtehtäviä avautuu osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin ja kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista vakituisiin työsuhteisiin.

Sinulta voi löytyä taustaltasi aiempaa kokemusta tai voit olla taloushallinon nouseva tähti. Voit kauttamme työllistyä seuraavanlaisiin tehtäviin:

- Laskuttaja
- Taloushallinnon assistentti
- Myyntireskontranhoitaja
- Ostoreskontranhoitaja
- Muut reskontran vastuutehtävät

Vaatimuksena valituksi tulemiseen on tehtävästä riippuen soveltuva tutkinto, loppuvaiheen opinnot tai aiempi työkokemus. Toivomme, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen kielellä.

Jos olet kiinnostunut, niin jätä hakemuksesi ja CV:si linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut ja millä alueella olisit kiinnostunut työskentelemään.

Katso myös nämä työpaikat