Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Avoin hakemus hitsaustehtäviin

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00058342
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Rauma

Asiakkaamme Satakunnan alueella tarvitsevat ammattitaitoisia hitsaajia eri mittaisiin työsuhteisiin.

Töitä tehdään esimerkiksi konepajoilla haastavan kappalevalmistuksen parissa tai työ voi olla myös hitsaus-asennustyyppistä. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin ja ovat useimmiten päivätöitä, mutta myös vuorotyöt ovat mahdollisia.

Toivomme sinulta löytyvän jo jonkin verran hitsauskokemusta sekä halukkuutta työskennellä konepajamaisessa ympäristössä. Työntekijänä olet ahkera ja luotettava. Vaatimuksena on myös hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle näkyvyyttä työnhakijamarkkinoilla, kokemuksesi huomioivan palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan hitsaustöiden parissa.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Adeccon sivujen kautta, sillä kuulemme sinusta mielellämme lisää. Mikäli taustasi vaikuttaa sopivalta, saatamme kutsua sinut haastatteluun nopeallakin aikataululla.

AVAINSANAT
hitsaaja, hitsaus, hitsaustyöt, kokoonpanohitsaus, teollisuus, konepajateollisuus, mig, tig, puikkohitsaus, Adecco, Rauma, Pori, Nakkila

Katso myös nämä työpaikat