Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Avoin hakemus CNC-koneistajaksi

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00058348
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Rauma

Asiakkaamme Satakunnan alueella tarvitsevat ammattitaitoisia CNC-koneistajia eri mittaisiin työsuhteisiin.

Töitä tehdään konepajoilla ja työtehtävät ovat itsenäisiä. Työpaikkayrityksestä riippuen valmistettavat kappaleet voivat olla suuria tuotantoeriä tai vaihtoehtoisesti yksittäisiä erikoiskappaleita. Useimmiten töitä tehdään vuoroissa.

Toivomme sinulta löytyvän jo jonkin verran CNC-koneistuskokemusta ja kykyä itsenäiseen ohjelmointien tekemiseen. Työntekijänä olet ahkera ja luotettava. Vaatimuksena on myös hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle näkyvyyttä työnhakijamarkkinoilla, kokemuksesi huomioivan palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan CNC-koneistuksen parissa.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Adeccon sivujen kautta, sillä kuulemme sinusta mielellämme lisää. Mikäli taustasi vaikuttaa sopivalta, saatamme kutsua sinut haastatteluun nopeallakin aikataululla.

AVAINSANAT
CNC-koneistaja, koneistus, koneistaja, teollisuus, konepajateollisuus, kappalevalmistus, Adecco, Rauma, Pori

Katso myös nämä työpaikat