Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Asentajia teollisuuden huoltoseisokkiin

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00058511
  • Sopimus
    Määräaikainen
  • Sijainti
    Jyväskylä

Etsimme asentajia teollisuuden huoltoseisokkiin Äänekoskelle!

Tehtäväsi koostuvat pääasiassa mekaanisista asennus-, kunnossapito- ja tarkistustöistä. Työskentelet mm. lämmönvaihtimien, lauhdesäiliöiden sekä muiden peruskorjausten parissa. Voit olla aloitteleva tai kokeneempi osaaja, sillä työskentelet osana tiimiä, jossa tehtävät jaetaan osaamisen mukaan.

Edellytämme sinulta kokemusta tai koulutusta mekaanisesta asennuksesta tai kunnossapidosta. Hyvä fyysinen kunto ja valmius pitkäkestoisiin työpäiviin ovat tarpeen. Turvallisuusmääräysten tuntemus ja niiden noudattaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä merkittävässä teollisuuden huoltoseisokissa, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia ja tarjoavat haasteita. Huoltoseisokin aikana voi olla pitkiä työpäiviä tai mahdollisuus 2-vuorotyöhön. Huoltoseisokki ajoittuu syys-lokakuun vaihteeseen ja kestää noin viikon, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä vastaaviin tehtäviin myös tämän jälkeen Adeccon kautta.

Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja jätä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 22.9.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Aleksi Arjakka, puh. 0400 278 937 / aleksi.arjakka@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso myös nämä työpaikat